Tachycardia

Pagi mommy .. minta tolong mommy² doakan saya boleh ? Doa semoga saya cepat sembuh Dan dipermudahkan urusan melahirkan anak ketiga saya.. sekrg saya bertahan d ward hosp sbb demam ,jangkitan kuman dalam saluran kencing,tachycardia(jantung berdebar), Kali kedua masuk ward 🥲#bantusharing

Tachycardia
51 Balas

moga dipermudah segala urusan awak..sama saya..masa pregnant no4 2 kali warded sebab maternal tachycardia..nadi laju sgt..tapi doc buat test rupenya pottasium low.cepat2 doc drip air garam n ubat tambah garam dlm badan .1 warded 4 botol drip air garam , 2nd 5 botol..sebab result pottasium saya dh low sgt..balik dr wad hari2 makan pisang.sebab nk maintain pottasium level supaya jantung xdebar2 tu. Alhamdulillah ok dah ..last warded sebab tachy tu bulan 12 2022 , bulan 2 2023 dah bersalin..2 bulan tu mmg hari2 mkn pisang.doc kata hormon masa pregnant..dh bersalin Alhamdulillah ok dah takde tachy

Sye pun dikatakan kencing kotor , dn sekarang doktor bagi ubat utk kencing kotor 2biji 4 kali sehari kena makan .. semalam da bagi ujian air kencing dkt makmal .. tgu lagi 2 mngu pergi klinik utk tgok keputusan, doktor kata Klau keputusan kata kotor , Sye kemungkinan kena drop masuk air 🥲 doakan Sye jugak ye 🤲🏻🥺🥺🥹.. dan utk awak mommy's2 semua semoga dipermudahkan segala urusan aminnn🤲🏻

Semoga dipermudahkan segala urusan, selamat semuanya. Kdg demam dan ada jangkitan mmg nadi kita laju sikit. Sis pun doa, zikir byk2 jgn stres/ terlalu emosi atau fikir sgt ya. InShaaAllah semua baik2 ja

Semoga dipermudahkan akan segala urusan puan dikurniakan kesihatan yang baik serta dipermudahkan urusan puan bersalin nanti... semoga puan dan baby sihat yea .. ☺️☺️

7mo ago

Aamiin² .. trima kasih

sᥱm᥆gᥲ ᥴᥱ⍴ᥲ𝗍 sᥱmᑲᥙһ ძᥲᥒ ძі⍴ᥱrmᥙძᥲһkᥲᥒ sᥱgᥲᥣᥲ ᥙrᥙsᥲᥒ ძᥲᥒ ȷᥙrᥙs mᥱᥣᥲһіrkᥲᥒ ..ᥲmіᥒ

7mo ago

Aamiin ya mujib ..

semoga dipermudahkan urusan melahirkan sis😊.. semoga ibu&baby sihat&selamat.. allahumma aamiin yaa mujib🤲

semoga dipermudahkan urusan dan ibu serta anak baik baik sahaja ❤️

7mo ago

semoga cepat sembuh 🤲🏻🤲🏻 minta doakan saya sekali ya. Baby masih tk duduk pada kedudukan yg betul. Sekarang dh 35 minggu 🥹🥹😢🤲🏻

Smoga dipermudahkan sgala urusan dan selamat keduanya ibu dan anak.. Aamiin3 ya robbal alamin..

semoga Allah memberi kekuatan dan dipermudahkan segala urusan bersalin klk.. aamiinnn

semoga di permudahkan segala urusan cepat sembuh dan selamat melahirkan baby Aamiin yra 🤲