TAHU JANTINA MINGGU BERAPA?

Pada minggu keberapakah boleh diketahui jantinan baby?

10 Balas

Kalau boy biasanya senang nampak hehe, girl payah sikit. Baby sy boy dua2 16minggu nampak dh. Yg sorang ni dlm nk masuk 18mggu baru nmpk, dr kata girl yg ini. Apa2 pn kena tunggu detail scan baru blh confirm.

10mo ago

Anak no2 sya girl... 15 week first time scan, alhmdulillah dia dah tunjuk dgn jelas🤣, huhu….

ada budak tnjuk , ada budak x tnjuk lg sbb kaki tutup jntina dia .. biasa 16week da bole nmpk sis

2y ago

ouhh faham faham, terima kasih ye sudi jawap.

Saya baru scan 15 week 2days..alhamdulillah nampak dah..sebelum scan sis minum air manis dulu..

2y ago

bagi baby active ye ok2 thanks tips nyaa

ank sy 3 boy scan 12 week sis dkt pakar gynae, detail scan, 4d . mmg boy. and btul.

Doctr ckp 16w boleh dah…doakn saya kalini baby girl mommies 🤗

18 dah boleh nampak dah sis, tp jgn yakin sgt , ldg scan lain keluar nya lain

Sy pergi masa 19 w, dah nampak burung dia 🤣🤣🤣

saya baru scan semalam 14 week 5 day tk nampak lagi

Saya scan 15 minggu dah nmpk jantina.

2y ago

biasa je..tpi nnty detail scan baru blh sah kn

Saya scan masa 18 weeks doktor call dh nampak gender