BTL VS MENGANDUNG

Pada bulan 6 tahun lepas saya sudah buat BTL... 2hari kebelakangan ni saya rasa macam lain lah asyik mual2 je.. nak kata perut masuk angin dah makan.. tapi rasa mual lagi... takut nak buat upt sebab belum sedia lagi... Tapi jikalau itu kehendak ALLAH... INSYAALLAH SAYA TERIMA DENGAN HT TERBUKA .....BTL.... OHH BTL🤔DOA KAN SAYA MOMMY SEMUA...

1 Balas

Mudahan semuanya baik dan selamat :) tiada yg mustahil bagi Allah

7mo ago

Sama