Logik Tak Kalau Kita Takda Produce Telur Sebulan ?

Ovulation saya selalunya 26hb (hari ke 16 period) tpi bulan ni darah haid keluar lebih 2 minggu dah. Saya test OPK pun negatif. Kiranya kalau sampai hujung bulan ni negatif maksudnya saya tak keluarkan telur ke. ? Sorry saya konfius.

1 Balas

Ye. Sy pernah. Sy buat opk dan bbt. Ada 1 cycle yg sy x ovulate. Means tiada telur dihasilkan. Setiap cycle hormon berubah2

4y ago

Haid turun jugak. Ada nama specifik dia sy xingat. Tapi sebab dia sama je macam period biasa so xboleh beza kalau xmonitor betul2