Overweight Pregnant 6w, nov 2020

Overweight Hi guys, risaunya. Baru sangat baby 6 weeks 5 days untuk bulan ni november 2020. Badan saya besar berat dalam 90+ kg , risaunya. Anyone yang tahu cara jaga makan semasa mengandung untuk elak diabetes? Nak check up pregnant esok 30hb nov 2020, saya mengamalkan minum susu c2joy dan perasan takda morning sickness dan tak berapa penat cuma risau sebab 1st baby 😂 #bantusharing #firstbaby #seriusnanya #1stimemom #pregnancy #mommybuntu #jangandibully #Nanya

1 Balas

kalau overweight awak punya nurse akan refer dr pakar pemakanan. nanti dr bagitahu cara2 diet

3y ago

tq dear. belum rezeki saya dah gugur masa bulan 12 haritu. skrg dah 3 month. dalam proses healing huhu