khawin muda?

Org2 pandang rendah dkt sy? Sbb sy kawin trlalu awal ka? Apa yg hina sgt kawin umur 19?! Da mmg jodoh ,heran la dgn org2 skrg ni sibuk jaga tepi kain org.. da mcm org yg pling bagus dkt dunia..

26 Balas

Biasalah tu sis. Sy ni nikah umur 26,itu pun org mengata. Sbb apa diaorg mengata? Sbb sy tak invite diaorg pergi majlis sy haha lepastu fitnah konon sy nikah express, simple & tak invite diaorg sbb dah bunting. Hahahaha lantakkan aje, doakan aje semoga kata2 diaorg tu berbalik semula pd diaorg & keturunan diaorg. Aamiinn