khawin muda?

Org2 pandang rendah dkt sy? Sbb sy kawin trlalu awal ka? Apa yg hina sgt kawin umur 19?! Da mmg jodoh ,heran la dgn org2 skrg ni sibuk jaga tepi kain org.. da mcm org yg pling bagus dkt dunia..

26 Balas

Buat donno je sis . saya lagi la KAHWEN UMUR 16 (2018) UMUR 17 (2019) SY LAHIR ANAK PERTAMA NOW 20 TUNGGU DUE BULAN 7 ANAK KEDUA , MACAM2 ORG KATA SY ADA ANAK DULU BARU KAWEN PADAHAL X PUN , HIDUP SAYA NI JENIS SENANG JE SAYA XAMBIL KISAH ORG CAKAP YG BURUK & SAYA KALAU DENGAR PUN MASUK KANAN KELUAR KIRI , KALAU SIMPAN DALAM HATI , HATI KITA JUGAK YG SAKIT BUKAN DIORANG , HARINI DIA BERCAKAP BULAN DEPAN DIA LUPA DAH APA YG DIA CAKAP TAPI KITA TETAP INGAT HAHAHA.. SENANG CERITA BUAT DONNO JE..