khawin muda?

Org2 pandang rendah dkt sy? Sbb sy kawin trlalu awal ka? Apa yg hina sgt kawin umur 19?! Da mmg jodoh ,heran la dgn org2 skrg ni sibuk jaga tepi kain org.. da mcm org yg pling bagus dkt dunia..

26 Balas

Ok je tu 19 tkde kah mude sgt bg saye dh lepas spm kn Saye dlu kawin umur 14 suami 17 (2016)... Ofkos rmai membawang jiran2 lama jumpa saya x expect kami masih bersama siap ank bertambah2 sbb dorg igt kami pindah rumah sbb dh bercerai huhu.. Now umur 20 ank otw 4, bulan depan anniversary ke6