Kandungan 30minggu, susu dah keluar

Org kata bila susu dah kluar, means dah dekat2 nak bersalin.. Betul ke? Second baby, tp dah lupa bnyk benda.. Sbb 1st baby 8 tahun yg lepas 🤭

4 Balas

Belum..sy Ada Tanya nurse n doktor Masa check up,bila Ada ransangan susu boleh keluar.. tp nurse kata itu bukan susu mcm kolostrum gtu..

tak jugak.. sy 24 minggu dah leaking susu.. skrg dah 37 minggu.. masih belum bersalin...

Tak juga. Sbb biras saya pun masa pregnent dh keluar susu tapi baby keluar masa 38weeks

xdelah..tu normal