merawat keputihan

oke tak pkai ni nk rawat keputihan#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

merawat keputihan
8 Balas

masa prgnnt sy byk keputihan. kalau pergi kk dokto akn bg ubat jenama ni lh.tp sejenis tablet bkn gel. masukkn terus dlm vagina. keputihan akn brkurangan . mgkin blh jgk guna gel ni. pape pn dptkn nasihat dokto dlu lh. kurangkn mkn or minum mnis²..minum air msk byk2

kat farmasi ada jual, rm15 mcmtu. sy pg jumpa doktor tkde stok dia suruh beli kat farmasi. Yang biru tu sy beli, sy brand cotren dpt kat specialist. so far lepas pakai cotren sy dh tkde yeast infection

2y ago

cotren

Hi. Saya tak pasti. Yang saya tahu boleh try makan yogurt dan elak guna pencuci miss v. Dikhuatiri boleh kacau pH dekat miss v kalau pakai cream atau pencuci

tanya doktor anda. kalau dia tak sarankan, tak usah. just jaga pemakanan/elakkan or tak ambil lgsg air manis. bykkan minum air putih & makan yoghurt asli.

Bg aku tdk sbb bnda tu 2 kli try tp kputihan still datang... smp skg x thu cmna hilangkan sbb smua ubat dri doktor pun x berkesan.... hurmm

minta consult dgn doc..sbb kalau kk dia bg vaginal tablet

selalu pakai tu bila keputihan teruk

guna Medicated feminine wash sdm