Nutrient dha

Okay ka minum susu fearnleaf utk dha? Btw second trimester skarang.. Korang pakai ape sapu kat perut supaya tkde parut?nivea moistroiser lotion okay ka? Ke selamat guna Johnson baby punye?

2 Balas

sya guna produk dri cocoa butter jenis oil dn krim(tekstur sprti vaseline) dn memang khas untk strectmark/preggy/parut...skrg dh 6bulan...mmg bdn rasa gatal2 sngt tpi parut atau strectmark xda lagi...dn bgusnya oil cocoa butter tu buat perut shining dan glowing2 gitu...🥰🥰 ikut pgalaman, sya x sarankan produk nivea moist/baby johnson d kwsan perut...sbb bila brpeluh tmbah gatal, bila kering lama naik daki/warna putih...😰😰

ada jugak parutnya guna apa pun huhu