Air oren sunquick

Ok tak kalau amalkan minum oren sunquick . Sejenis yang tak minum susu nti muntah semula #9week+

11 Balas

Ok je. Sy dri awal trim buat oren sunquick titis pemanis/stevia, buat stok dlm peti mnum sejuk2...dapnye..xmnum susu xpe jgk try la mkn pil kalsium, ostematrix pun ok sy mkn

jus oren sunkist yg no sugar or perah sndri dr buah oren sunkist tu okla..klu oren sunquick botol tu bkn mcm kordial je ke..

4y ago

Yup btul.. kalau fresh oren mmg bgus.. sunquick botol tu xde function pon minum 😅

Dari awal pregnancy sampai skrg dah nak 8 bulan ni saya suka oren sunkist. Kekadang saya beli yg no sugar punya

Sunquick botol tu ka? Xda khasiat pon 😅 beza sgt ni dgn susu.. kalau xleh minum susu amik pil kalsium

ok jee..sya dri awal smpi akhir khamiln minum sunquick..bby x kning pun.hb pun maintain je..

4y ago

Sunquick yg dlm btol cmpur air..kdg sya buat fresh sunquick juice..

Nurse saya ckp bagus minum , saya pun dya sruh amal kan minum jus buah2

Ada org kata klu minum org bby blh kuning..

Minum sunquick untuk apa mommy?

Mkn pil kalsium

Boleh sis