Ada sesiapa dekat sini minum SUSU KAMBING AISY tak?

Ok ke seawal 4 minggu dh minum susu kambing ni?

Ada sesiapa dekat sini minum SUSU KAMBING AISY tak?
1 Balas

Ni utk ibu ke? Bgantung actually. Klu byk budget boleh je. Bt better beli susu kotak biasa tu. Tak semestinya kena susu khas. As long as nama dia susu

10mo ago

saya baru je beli.. tapi tengok mcm tak ramai pula ibu preggy yg consume jenama ni.. sedap je lemak berkrim saya suka.. but maybe ada kandungan lemak sayuran dan protein susu so that’s y tak ramai yg prefer.. skrg sis masih consume ke? mcmne result okay?