Jangka 7/8...sapa dah salin...

Nya mari rasa sakit..nak jln pn sakit....kwasan bawah perut...sakit sgt...kenapa ye?

6 Balas

sama due dgn saya. tapi smpai hari ni tak ada tanda2 lagi.. cuma sakit panggul bila bangun dari duduk.. kaki bengkak walaupun kurang berjalan.. perut pun tak nampak turun lagi..😓 doakan urusan bersalin saya sbelum due🤧 hari hari pujuk baby kluar awal😓😭

saya jangka 9.8 ni..tapi tak ada tanda lagi...cuma nak tanya baby time hujung2 ni memang normal ke slow gerak?kadang tu tak rasa tendang tapi perut keras sikit and ada rasa timbul2 kat tepi perut mybe siku or kaki dia..

Saya due 9.8 sakit bila nak bangun dari baring je. Sakitnya dekat area vagina. Yg lain semua okay lagi. Baby pun masih active😅 risau terlebih due aihh

10mo ago

skrg ni perut pulak asyik memulas mcm nk berak tp xkeluar pun . itu pun Ada baca tanda2 dekat bersalin.. hehe nervous pulak.. sis Ada tanda mcmtu jugak x

Eh sama lah baru je rasa ni ha, tapi baby kick active tak pasti sebab ape rasa sakit tu. Banyak berjalan atau buat keje ke? Sebab first mom kan

sama due saya. pun belum ada tanda-tanda lagi. doakan juga ya baby keluar awal 🤲🏻

Puan, jika sakit sangat, silakan ke hospital untuk pemeriksaan ya.