Normal ke klau kerap gatal2 kt lengan betis & kulit muka kering smpai nmpak mcm ad yg mngelupas?

4 Balas

normal kot sy pon alami bende sama masa pregnant anak sulung skrg pregnant anak kedua sy rasa gatal" kat bahagian belakang badan nk kene suami garukan baru hilang gatal kalau garu sendiri atau letak bedak gatal tu x hilang

4w ago

Sy ingtkn ada alergic pape tp pelik la time pregg ja bru gatal ni.

normal tu memang normal tapi better krim yang utk gatal tu, saya dlu pernah jadi pastu smpai skrg lengan dengan kaki berparut habis

4w ago

Klau dpt garu tu nikmat betul rasanya tp lps tu jd pedih la plk.

Normal sis. Orang cakap pembawakan baby 😄

4w ago

Haha bawakn bby 2nd ni mcm2 plk😂