x rse BBY bgerak

npe dh 18w Sy x rsa BBY brgerak lg

18 Balas

Sy 15weeks dh rasa lembut pgerakannye , now 17weeks kdg terasa mcm kick kot ttbe kuat smpai kite pn tkejut .. 😅 lain org lain kot tempoh nk rasa pgerakan baby tuu , sabar ye sis , yg pnting baby awk yg comel tuu sehat sempurna sifat 🥰💕

klu nie 1st bby agk lmbt skit la..sbb msih dlm prses nk knl pgerakn bby mcmmne..kdg tu faktor kulit prt ibu yg agk tebal..lgpn msih pringkt awl lg..try gosk prt ibu slow2..rse bhgian bwh prt ..ade x heartbeat ank..

Saya stat 16w dah rasa berdenyut2 kuat..masa bngun tido dngan time tido..saya prgnnt anak 1st.. Kalau usap perut ngn time laparlagi kuat denyut.adakah itu tnda baby tendang?

4y ago

Apa beza baby gerak and baby sedu?

Sy sblm Ni pn x rsa bby gerak lagii siap g detail scan tp bby best ja angkt tngan hihi..sy rsa bby gerak Masa 22w

sy lepas minum air mesti rasa dia gerak. lagi2 kalau makan aiskrim, nk bgtau aiskrim sedap kot. hehe.

Saya 19weeks plus pn rasa sikit2 je time dia mgeras..biasanya waktu nk tdo bru rasa

Anak 1st ke? Biase doc kate anak 1st lambat rase, dlm 20weeks ke atas baru rase

Rse geli2 tu ada dh.ikut perut msing klo tebal x rse...dh rse baby mengeras x?

Sama la . Saya pun 18weeks tk rasa lgi . Tapi rasa denyut2 tu ada lah .

sbr jela... 18week msi kecik lgi.. tnggu 22w bru ada rsa macam degup2..