tips minum air glucosa pleasee

now i'm 33week . and kena mnum air gula 17/4 ni .. dah 2kali minum muntah je taktau la nk buat mcm mana lagi. .first mnum 3kali tguk then kluar je dduk kejap trus muntah takleh nk tahan . and second try tips mnum skali tguk . tp 10mint kmudian muntah jugak ?????? dah try sebaik mungkin untuk tahan diri dari muntah tapi perut saya jadi panas badan berpeluh2 rasa nk pitam and bole rasa gula tu mcm naik ke atas then akhirnya muntah .. untuk pengetahuan saya dari bujang memang tak suka benda manis . adakah itu pnyebab saya muntah ?

1 Balas

samalah kita.memang tak suka makan atau minum benda manis. dan paling tak suka kena minum air gula 😂tips sy lepas minum air gula tu sy kumur2 lepas tu balik rumah tidur.sebb klinik kk dekat dengan rumah

5y ago

owhh saye pun first mnum knon nk tipu tp result trun so dorng tak percaya tu yg smpai kena minum lagi. haha ade jugk eh mnum tak muntah tp result trun ..