hi mommy

Now 38 weekk++ tadi tengah hari Ade keluar darah x banyak pun terus gerak hosp sungai buloh and doktor cek bukaan baru 1cm ? so saya mintak izin balik sbb Baru 1cm .. Agak2 berape lame ye nak tggu bukaan tu .. Skrang ni klu g toilet kencing rasa mcm terbuka plk kita punya bawah tu sakit jugaa ? lama lagi kan untuk ke 2 ke 3 cm

1 Balas

Klu anak first agak lama nak buka jalan baby . kna bnyak berjalan dan turun naik tangga .