13 minggu 1 hari

Norml ke 13 minggu 1 hari tpi perut msih kcik☺️ tkut sbb sblum ni prnh kluar drah skli tpi dh jumpa doc and dh scan bby ok🤲😘 tpi skrg dh 13 minggu perut kacik je.. ade ke sama dgn sya ni#ingintahu

8 Balas

Yer sama sis sy masa kandungan 13 weeks perut tk nmpk langsung langsing je 😂 lps masuk 4 bulan haa baru nmpk perut , kdg2 depends pada ketebalan perut masing2 so sis jgn risau

Awal2 lagi perut lmbat nak besar, start masuk lewat second trimester cepat la besar perut. Sbb baby pun dah cepat membesar.

Klo scan ok, just enjoy da moment.. makan ok, diet ok... soon membesar la tu🤭

normal dear... terutama yg berbadan kecil... biasa trimester ke3 bru nampak .

Normal. Tunggu dah 20 weeks ke atas perut besar sampai sesak nafas jadinya.

normal...paling awal bby bump nmpk 17w..depend perot moms..xsemua sama

Normal. Depend pada orang. Ada yang perut besar, ada yang perut kecik

normal