28weeks 6days

Normalkh sy baru hamil dlm 7 bulan ttba pagi tdi cek payudara ada keluar cecair.. Putih kuning2 mcm tu tp sikit ja, dua2 belah ada. Boleh tahu tk apa nma ccair tu? Tanda2 nak bersalin dh kh mcm mna?😥#ingintahu #firstbaby

2 Balas

Susu tu panggil kolostrum. Sesetengah orang memang start leaking sebelum bersalin tapi tu bukan tanda2 dah nak dekat bersalin. Normal je tu jangan risau. Boleh pakai breast pad kalau takut bra/baju basah

2y ago

Alright sis.. thank you sbb bgi pnrgn detail.. smpt jg risau, nasib bnda normal😅

Normal sis