Berat tak naik

Normalkah klaw berat bdn x naik2x.. stuck jerr... Dri 9 weeks pregnant smpai 13 weeks berat bdn stuck kat 69 kg.. sepa ada petua tuk naikkan berat bdn.. rsau sngt .. morning sickness mmng truk sngt ... Asl mkn mmng muntah , tak mkn lgilh.. please sepa blh bg tips.. tlong ibu yg rsau nie.. #advicepls #pregnancy #bantusharing #pleasehelp

7 Balas

sy berat x naik jgk..sbb sy gdm on diet.jadi nurse kte normal lh.sbb kte mmg kne kawal mkn bnde manis.terutamanye nasi putih

3y ago

Nak tnya..puan diet cmne..sbb sy bru sgkut gdm..tp x g dgr ceramah lg..cuma nk tau juga kot2 ad tips y leh cntrol gdm tu.