Berat tak naik

Normalkah klaw berat bdn x naik2x.. stuck jerr... Dri 9 weeks pregnant smpai 13 weeks berat bdn stuck kat 69 kg.. sepa ada petua tuk naikkan berat bdn.. rsau sngt .. morning sickness mmng truk sngt ... Asl mkn mmng muntah , tak mkn lgilh.. please sepa blh bg tips.. tlong ibu yg rsau nie.. #advicepls #pregnancy #bantusharing #pleasehelp

7 Balas

ble alahan normal berat akn [email protected] mse booking 72kg..pastu turun 71kg n statik je..mkn nasi muntah..tp cba mkn buah-buahan..skang dh 21mgu berat still statik 71kg..mkn2 cma xbyk..mcm xde selera