Unhappy me, is it normal? 😭

Is it normal untuk rasa unhappy bila ada alahan? Kandungan bru 6 minggu, minggu ni asyik rsa sakit ja. Sy x biasa untk sakit d bhgian kepala. Tp bila preggy, pening hampir hari2. Badan rsa x selesa bkerja. Perut berangin, selera makan kurang. Sy rsa sgt x happy. Org sekeliling xda pengalaman mcm sy, drg ok je time preggy. Auto down, sbb sy mcm xda tmpt nak meluah. Smpi fkir bukan2

1 Balas

Perubahan hormon. Lain org, lain perubahan yg mereka dpt. Sy awal2 bdn sgt lesu, xboleh fokus kerja, dgn mual muntah, kdg rasa give up. Be strong ya, eventually it will fade away.

2y ago

I feel u. Nti masuk 2nd trimester slowly akn hilang & ur energy will be come back ☺️