12w4d perut kecik

Normal tak ya tk nampak perut lagi😂

9 Balas

normal .. saya dulu anak sulong dh 8 bulan tapi tak nampak perut .. masa masuk wad nak bersalin ibu2 dalam wad tu tanya kenapa masuk keguguran ke 😅😅 saya ckap tak la nak bersalin la ni. terkejut dia sebab x nampak perut pn 😅 ank ke dua pn sama . ni pregnant anak no 4 pregnant baru 9week nmpk mcm pregnant 4bulan dah 😆😂

yaa normal , saya pun leper je perut .. kalau anak pertama lagilaa taknampak sangat , trim.3 mgkn baru nmpak

Normal kalau tk nampak perut lagi kalau nampak tu baru tk normal🤣 kembar nampak laa kot awal awal camni

samala . saya pun kecik je kdg2 tertanya ni mngandung ke buncit je .sbb anak kedua dh

2mo ago

Hahaha sama lah kita. Saya baru 13w. Haritu tanya husb betul ke eh pregnant ni ke buncit je ni 😂 padahal dah siap bukak buku pink 😂

normal Sgt sis, Dulu masa preg Anak sulung Saya 7 month Baru start Ada baby bump

2mo ago

oh oke2 sy 1st mom jdi bingung2 🤭

Normal sis. Sy 13w pun kecik je perut 🥲

2mo ago

sy esok 13weeks dah sis tpi tu lh risau kdg macam slim 😂 esok bru g buka buku pink nerves sy skali takut pulak😅

normal je .. kadang sebab badan kecik

kalau anak ke-2 cepat nampak

2mo ago

oh ya ya ad juga pnh org ckp kedua cpt nmpk kalau ptma agak lmbat sikit

Normal

2mo ago

InshaAllah. For info, saiz perut individu takkan sama sebab ikut ketinggian dan bentuk badan individu. Saiz perut pun tak membawa maksud baby dalam kandungan besar atau kecil. Awak boleh refer juga checklist dalam TAP ni, anggaran size baby mengikut minggu. Apa yang penting, tumbesaran baby dalam kandungan mengikut Gestational Age.