Perut tegang 16weeks

Normal tak pregnant 16w6d perut rasa tegang je kt bawah... ? X sakit, tp rase tegang... #seriusnanya #firstmom #bantusharing #ingintahu

6 Balas

Normal. Sbb perut nak membesar. Nanti akan kerap jugak rasa. Kalau tegang awak usap2 perut. Kena rehat je inshaAllah lepas tu okay. Tp klau ada rasa sakit tak selesa pegi klinik ye

3mo ago

baik awak... skrg sye dh 17w5d... skrg die kejap tegang belah kiri, kejap kanan... nurse ckp tu baby... kadang rse die kick... tp slow je... 😅

normal sis. kadang tu baby, kadang cramp kalau kita tak cukup air atau garam. cuba usap2 sikit sambil selawat

3mo ago

patut la... kadang kalo byk jalan, atau letih die mengeras... tegang je rasa...risau jgk, firstime pregnant

sy pun tngh mgalami bnda yg sama sis... 😔😔

3mo ago

org komen ckp normal... sye masuk 17minggu dh x rase tegang

normal. kena ckup rehat ya mommies.

normal

Normal