normal tak ?

Normal tak kalau week 23 kadang kadang baby kurang gerak ? Bila malam baru dapat rasa dia tendang tendang kita 😅 itupun kita minum / makan benda sejuk baru dia aktif

12 Balas

Saya ada pergi scan, dlm scan tu bby gerak2 tp saya x rasa apa, bila Dr tnya rasa x. Saya ckp tak 🤣. Sbb dr ckp placenta tu dkt atas, mcm pillow. Sbb tu kita xrasa bila bby gerak. Masa tgok tu bby siap pusing, lonjak2. Tp saya xrasa apa. dr ckp nnt dia dh besar ckit, ruang tu smpit bru kita rasa

1y ago

Kalau saya pulak tiap kali scan dia tidur geram jee. Sebelum masuk tu elok je dia tendang maknya 🤣