20 weeks pregnant

normal tak kalau dalam 20weeks kadang2 je rasa gerak? and tak kerap lagi. btw ni first pregnancy sy 🫶🏼

2 Balas

Normal je tu sis. Saya start gerak 18 minggu tapi rasa gerak dia tu halus-halus je n tak berapa kuat lagi sebab masih kecil. Dah makin banyak minggu makin terasa gerakan baby. Sekarang dah nampak kat perut kalau dia tendang-tendang.

Normal je kdg rasa kdg tak. Sbb nak kena start kira pun masa 28w nanti