Minta Pendapat

Normal tak belakang kepala anak camni? Beranak normal tak vacuum tak apa. Baby pun ok je.

Minta Pendapat
25 Balas

Tym baby tgh tido , Cuba Alaskan bhgian kepala baby dgn Kain sarung/batik yg baru dbeli.. lipat kecik, jdikan pganti bantal baby. Petua nenek.. inshallah.. heheh

Banyakkn baby baring trlentang if blakng kepala baby tinggi. Cth if belah kanan bnykkn mengiring kn baby ke kanan..kpale dia lmbut lg nti lama2 ok kpale dia

normal..my bby also mcm tu head dia..sbb dia suka tdo mengiring drp terlentang..dont worry ye mum..melainkan kepala dia mkin membesar abnormally

normal..nnti besar okay.. mcm adek sya dlu.. terlebih cerdik pandai plak .. tapi apa2 pon nnty try buat checkup.. hrap2 takdak apa .. aminn

Normal...baby sulung sy kpala mcm ni...skrg da setahun 2 bln..elok da bentuk kpala dia

Eh sama la! Sy ingt normal, rupanya ada jgk sma mcm ni ek. Ok now I'm nervous 😅😅

Alaskan kepala ank dgn kain batik..n elakkn bantal yg berlekuk bhgian tgh..

Anak saya pom..tapi xbnyak sgt...org tua2 kata cerdik nnti...aaminn

Normal anak buah saya ada sorang kepala macam ni cantik je tengok

Anak sy num 2 mcm nie..lama2 normal dah shape dia