Bayi belum merangkak 9 bulan

Normal tak bayi 9 bulan belum boleh merangkak ? Sekarang anak boleh panjat berdiri smbil pgg sofa sendiri. Agak2 bila boleh merangkak ? Apa perlu buat supaya ank cepat merangkak ?#firstmom #pleasehelp #ingintahu

Bayi belum merangkak 9 bulan
6 Balas

jangan risau sis, klau dh boleh berdiri tu mmg xde msalah even dia xmerangkak pn…sbb stengah budak dia langkah kerja org panggil…itu normal je..yg pasti dia dh bole duduk sendiri tanpa bantuan la..huhu 😇

5mo ago

merangkak penting sis utk coordination anak. even dah berjalan pun therapists buat aktivi bg anak merangkak