Suka pukul kepala sendiri

Normal tak baby 9bulan suka pukul kepala sendiri?? Kalau marah je mesti dia pukul lg

6 Balas

cuba peluk dy kalau tak nak time dy marah tu alihkan pandangan dy ke hal lain misal cicak kat dinding ke apa biasa saya pun akan buat macam tu...kalau tak berhasil saya akan tanya dy nak apa cuba komunikasi dg dy meski tak faham kadang ada baby dah tenang kalau kita ajak ckap...

Ade appointment dgn klinik kan better sis tnye dgn doktor atau bgtaw doktor tentang perkembangan anak. SIS.. Kalau pengalaman sy.. Tu tanda2 awal autism

Hye sis.. bby oke x even suka pukul kepala? Sbb ank sy pun mcmtu jgk skrg

jumpa doktor sis...bhaya jgak tu klau dia slalu pukul kpla dia...

better bawa jumpa doctor or tanya pakar

cuba peluk dia..