32w sakit macam nak datang bulan.

normal tak? atau tanda tanda nak bersalin? sakit dari ari ari/bawah perut celah kankang sampai kelutut. belakang pun sakit . first mom taktahu rasa contration macam mana. #ingintahu #bantujawab

2 Balas

saya pun 32w and ada rasa macam period pain, sakit pinggang jugak.. tapi sekejap2, bukan berpanjangan la.. sis rasa sakit seharian ke? yg fake contraction tu rasa macam period pain ke eh?

4d ago

rasa kejap kejapje tapi setiap hari. saya pun taktahu fake contraction tu macam mana. risau jugak. esok kalau rasa lagi mybe nakpergi hospital swasta untuk dapatkan kepastian.

Kalau masih sakit, pergi buat pemeriksaan dgn doktor