Minta pendapat

Normal kulit jari kening pregnant 29week mohon ada tak ubat yg sesuai#pleasehelp

Minta pendapat
2 Balas

Pakai losyen sis . Saya pakai bbw so far okay dgn kulit . Losyen lain makin teruk saya pakai haritu . Sis boleh try & error losyen .

2y ago

ya sis sy pkai bnyak losyen tp makin teruk

boleh pakai losyen rosken dry skin. sye guna tu jee kulit kering. dlm masa 5 hari kulit dh mula jdi moist. kena pakai kerap.

2y ago

pakai yg khas utk kulit kering, lps tu tukar sabun basuh pinggan + basuh tgn.