Normal kah bunda²

Normal kh usia kandungan tidak sama dengan scan .. usia kandungan 37minggu, waktu scan 35minggu #seriusnanya #firstmom #firstbaby

1 Balas

hi mommy. tarikh edd berubah masa scan sebab nak sama dengan size baby. kalau jaraknya jauh sangat dengan edd asal,doktor akan check baby dengan lebih terperinci risau ada apa masalah tumbesaran. edd berbeza kurang 4 minggu masih takda masalah 😃

3y ago

edd 29/3, doktor cakap kalau baby belum keluar juga dri tarikh edd .. doktor perlu paksa baby untuk keluar