38 minggu 4hari

normal kh ada kluar lendiran bwrna coklat due 17/4 #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Hari sabtu haritu saya ada spotting coklat, terus pergi PAC lepastu dr cek semua bukaan baru 1cm. Saya mintak balik rumah sebab dr cakap anak first biasa jalan lama nak bukak

1y ago

even sakit prut tu sakit mcm kita kena sengugut

Kalau pengalaman saya itu kira dah tanda nak bersalin. Boleh je pergi hosp untuk tahu keadaan sis. Dah ada bukaan ke belum.

1y ago

yeke kak. wlawpun prut tu sakit mcm sengugut je, bukan contraction yg kerap