Berat turun

Normal kew kalau trimester ke2 berat turun...sy bru 13 mgu 5 hari berat turun 1 kg

4 Balas

Saya sepanjang pregnant xpenahnya berat turun selalu naik ja sampai kena buat bp sbb naik telebih

sama sya sis.....13minggu5hari....berat turn....smpai kne marah...

Sama sis...trismeter 2 turun dkt 4 kg...ni dah 27week...bru naik 200gram

4y ago

Alhmadulilah..xdek alahan apa²...tp cuma kurang selera nk mkn...skg ni bri start selera..tp naik ckit je..

Ada alahan ?

4y ago

🤗🤗