Takde alahan, rasa mcm biasa

Normal ker dah dah 6 week tapi takde alahan ,rasa mcm biasa saja.. perlu ker buat check up atau tunggu 8 week jgk?

4 Balas

Normal sis, inshaAllah. Kakak ipar saya sepanjang pregnancy takde alahan, dapat ke abang saya je. Tu pun takleh bau badan dia sendiri 😂 alhamdulillah skrg anak dia orang dah nak masuk 2 tahun hehe ❤️ tahniah yeee btw. Jaga diri

3mo ago

Ok tq🌸..insyaAllah moga dimudahkan dan dimurahkan rezeki.

Biasa saya first kandung mcmtu tp susu sakit tp hati2 okay kurg alahan ni kita ssh nk tahu drik sndri, masa sy gugur mak sy tgok muka sy kusam dan lemah. Sy takdpr detect sy gugur nk jtuh bby baru tahu

3mo ago

Minggu keberapa jatuh baby??ada keluar darah ke sebelum tu?

kan, saya pun sama risau. takde alahan langsung setakat ni. 6 minggu jugak.

3mo ago

Kan..risau campur waswas😅 pregnant ker tak tapi dah check upt 7 kali semua positive..cuma nk comfirm dkt klinik Dr suruh dtg nnti 8 week

xde alahan tp tetek sakit x? sy xde alahan.tp tetek sakit 🥺

3mo ago

Aah tetek sakit..sendiri nk sabun mandi pon ngilu😅