5minggu 1hari

normal kee kalau ade keputihan keluar time pregnant ? tapi tak gatal punn . mommy ii yang tau tolong share jap . #1stbaby

6 Balas

Normal kalau keputihan jernih tak bwarna.. Tp pgalaman sy ada keputihan wrna kuning cair tak gatal masa pregnant tp bila amik sampel rupanya gbs+ Better sis refer klinik

3y ago

Keputihan masa pregnant sis.. Try google sis

Keputihan yg tak berbau dan tak berwarna tu normal. Klau slain dari tu kne inform Dr tau sis

normal je tp klu terlalu byk dan wrna pun xputih, kna tnya dr yg tu

normal..g klinik BGthu dktr..nnt dktr cek n BG ubt

Normal sis

Normal