normal ke kalau sptt nya ikot period 7w 6d bla scan 6w 5d , dan bla scan xde heartbeat baby ?

normal ke?

4 Balas

Tiap orang berbeza result kandungan. Sbb ada yg nmpk heartbeat awal, ada yg sebaliknya. Jd mungkin utk Puan, kena tunggu seminggu dua lagi. Insha Allah, ada lh tu. 🥰🤲🏽

tapi insyaallah semua ye Okey. jangan risau ye lain org lain pengalaman ye

saya pun sepatut ye 8w sekali scan 6w 4d tapi nmpk baby dan heartbeat.

2y ago

tula risau hehe sbb ank first hrtu 6mggu lbih dh nmpk heartbeat

normal.

2y ago

depends on org. nak selamat pegi 8w above. mkna nya lagi 2w bru pegi balik.