Nak tanye.

Normal ke ye baru 4minggu tp doc kata taknampak lagi . baru cek upt pagi td double line.. terus g scan .. scan doc kata xnmpk lg mungkin sbb kecik

Nak tanye.
100 Balas

4w kecik lg sis..sy repeat scan 6w baru nmpk kantung.. Keep positive ya mommy..

Normal 4 week baru gumpalan darah. 7 week saya scan baru nampak kantung..

Baru sangat2 tu.. memang xnampak lagi..better kalau scan 7 minggu ke atas ke..😅

5y ago

Hahaha..ikut org mungkin..sy biasa2 aje..sampai la ni xde la asik lapar..tpi berat naik.dgn jayanya..hahaha

Masih terlalu awal tu sis,nanti dah masuk 7minggu or 8minggu try scan lain

Normal..tggu 10week insya allah nampak jelas..4week kantung kecik lg.

Saya pun baru scan td 2bulan . Hehe kecik lg . Cek heartbeat baby td

Sy pon 5 weeks xd pape lagi scan. Masih besar biji bijan je bby kite

Normal. Saya masa 4w doc suh repeat lagi 4 w sbb kecil sangat lagi.

normal yunk..sy scan mstu 6 mggu baru nmpk kantung..jgn risau ea..

Its normal..awl sgt lg..biasa dlm 9 weeks bru npk skali heartbeat