Nak tanye.

Normal ke ye baru 4minggu tp doc kata taknampak lagi . baru cek upt pagi td double line.. terus g scan .. scan doc kata xnmpk lg mungkin sbb kecik

Nak tanye.
100 Balas

Saya 4minggu br nampak kantung,masuk 5minggu br nampak degupan jantung...jng risau...saya scan d perut x nampak sangat kena scan bwh br nampak jelas

Sy hari tu pon mase scan 4weeks kat perut x nmpk lg..Bila scan ikut bwh baru nmpak 😍 Tak Sabar utk next scan..hrp2 dah nmpk bila scan kat perut

Sy baru je scan 5w4d, nampak kantung je.. Dia suh dtg 2mnggu lg.. Nk check heart beat.. Kalau ikot dia saran tu 7mnggu ke atas bru scan..

Mula2 dulu doc nak scan tapi tolak sebab doc sendiri cakap kdg cuma nampak kantung kadang tak nampak... 9w next scan mmg jelas dh...

Ya normal sis...sy chck 4 minggu 2 hri pun nmpk kecil dan belum berapa jelas lgi tp sah lh hamil...kalau mau jelas masuk 8 hingga 12 minggu..

Aah sis, masa sy awal2 scan pon doc ckp x nmpk.. Doc ckp sbb masih kecil lgi.. Kemudian sy scan 9 minggu dah nampak dah.. 💕

Betul2. 4minggu tak nampak ape lg. Saya check haritu 5minggu br ade kantung. Doc ckp awal lg nak scan. 8minggu ke atas baru ok

Aah sis, normal. Doktor sarankan scan masa 7 weeks sebab masa tu dah ada heartbeat. Cukup 2 bulan boleh buat buku pink.

Normal sis. Saya 4 weeks baru nampak kantung. Scan balik 11 weeks dah nampak baby active siap tendang2 dalam perut 😁

Sy pon td pergi scan doktor ckp x nmpk. Scan atas bwah sma tk nmpk. Dia sspect kandungan luar rahim😔

4y ago

Smg dipermudahkan urusan sis