Kebingungan....

Normal ke xdtg haid jika fd full...bby bru 7buln sbulan dua ni x dtg period... Risau pulak, dh test tpi negatif.... Please.....

5 Balas

Setiap orang tak sama. Memang ada yang bf & tak period. Saya dulu period je, tapi kakak ipar saya sampai anak putus susu baru period datang. Depends pada badan & hormon. Kalau risau boleh dapatkan pendapat Dr. Semoga dipermudahkan urusan puan😊

3y ago

Tq awk😍

Hehe saya dtg period sekali je cycle ja sampai skg.. Anak dh masuk 11 bulan sis.. Risau gak.. Pregnancy test beli & test..semua negative.. Sy fully bf.. Berat badan pun turun dari normal 50kg ke atas skg 44kg 😅 tak amik perancang..

3y ago

Owh sama lah sy skali je datang period tu n skarang bby dh 7 bulan lnsung x dtg2... Pil pon sy dh stop sbb xdtg period.. Masalah Berat badan sy makin naik.. Dari 50 skarang dah 63kg huhuu..

Sy fully bf.. anak dah masuk 8 bulan.. memang sebulan kadang Tak Dtg bulan. .bila datang bulan Tak banyak pon Darah.. sy pon da stop ambil pil prancang.. normal Klau xdtg bulan time bf.

3y ago

sama2 Awk😊

tu mslh hormon tu sis..sy smpai x piot 3 bulan..lau sis risau jpe la doc nti😊

3y ago

Tq sis

tiap org xsama

3y ago

Owh okok tq