Tiada denyutan jantung

Normal ke week 9 kandungan tiada denyutan jantung. Masa scan 6 week ada denyutan. Tapi ni lagi 2 minggu nak kena repeat scan lagi. Ada yg pernah alami? Tiada simptom simptom bleeding atau yg lain. #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

3 Balas

scan kat mana ni? klu 6w dah dgr heartbeat then repeat scan tak detect heartbeat patutnya doc dah suruh u refer hospital. better u dapat kan 2nd opinion.

Terima kasih kerana balas, masa 6w tu buat dekat swasta. 9w tu dekat hospital kerajaan. Mungkin bukan rezeki saya, saya da ada tnda tanda miscarriage

hi sis. awak buat scan dekat private atau kk? boleh je sis pergi mana mana clinic private lain untuk dapatkan 2nd opinion dan confirmation