33weeks 4days

Normal ke time weeks ni , sakit sangat kat kelengkang ? Jalan pun rasa sakit . Nk ngiring ke kiri kanan pun sakit . Anak first jd takde pengalaman lagi . Ada yang sama mcm sy ke ?? #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

20 Balas

normal...untuk pain management boleh tuamkan dekat pelvis dgn something sejuk (tips dari OT).

Normal. Saya pon tengah alami . Terasa mcm mengelecet dkt celah kangkang tu😂

Tgh merasa kesakitan tu.. Dh 36weeks..Allahuakbar sakit dia.. Allah je tahu.

sya pn rasa mcm tu 33 week 2 days... pastu cirit birit lagiii...

sya bru msuk 26 weeks ada rsa sikit. Normal ka?🥲. Ank sulung

Saya 25w ni pun sakit

normally

Sama sis…

Normal

Yes.