Normal ke ??

Normal ke time tidur keluar air sikit dari kemaluan ? Saya baru 15weeks tiap kali bagun rasa basah dkt kemaluan #firstbaby

1 Balas

Tak pasti nak kata normal atau tak. Takut air ketuban leaking. Air ketuban colourless, odorless, watery. Keputihan pula teksturnya lebih likat macam hingus. Seeloknya awak pergi klinik dengan segera untuk checkup

1y ago

Ya, dah ada. Air ketuban terhasil dalam masa 12 hari after conceived.