Lelah/mengah/jantung laju tiba tiba

Normal ke tiba tiba rasa mengah atau lelah? Kadang boleh rasa degupan jantung tu laju lepastu dekat perut pun boleh rasa degupan jantung tu. Saya pregnant 11 minggu nak masuk 12 minggu dah. Kalau jadi macam ni saya mesti duduk/baring then tarik nafas dan hembus. #ingintahu

2 Balas

mungkin sebab BP drop atau sebab angin buat dada sempit tu. minum air suam banyak sis. betul dah cara sis tu, bila datang rasa mcm tu, duduk & rest kejap, tarik nafas dalam. risau pitam.

Hb semua okay tak ?