Sy pregnant 5minggu 5hari

Normal ke tak rasa mcm mengandung.....takde alahan....sihat je...mknn semua boleh telan....risau sbb tgok org lain ad alahan... ##firstmom #firstbaby #ingintahu

39 Balas

samalh kita sis skrg dah masuk 7mnggu stkat nie alhamdulillah xde apa2 alahan mkn apa semua okey kadang tertnya jgk diri nie prgnt ke tak😅apa pun bersyukur lah dpt lgi menikmati mkn apa semua xde alahan☺️

normal sis. alahan jgn diminta.. hihi.. sy masa anak first mmg xada alahan apa2.. alhamdullillah. ni tgah pregnant anak kedua masya allah alahan kemain.. tbaring je, bangun rasa nk pitam loya. 😵‍💫

Normal sis. Saya dah 7 bulan pregnant baru orang ofis nampak perut saya. Alahan semua takde sampai skrg tengah tunggu turun tanda da nk bersalin dah. Harap semuanya dipermudahkan 🥰🥰

Normal je sis, sama mcm saya sblm nie langsung takde ape2 alahan Kadang2 jd mcm tak percaya betul ke tidak mengandung nie.. Tapi Alhamdulillah skrg dah 31w 6d dah.. #firstbaby ❤️

Syukurlaa sis xda alahan... Sy tu hr nk dekat 4buln trauma nk mkn.. Mkn je muntahh.. Mkn je muntahh xkesahhlaa mkn apa... Mkn skit je pn dah muntahh smpii takut nk mkn😆😆😆

Normal sis . Dulu masa pregnant twin pon sy xde alahan langsung . Alhamdulillah syukur sgt xde alahan. Untung tau ibu² yg xde alahan langsung .. Jangan mintak sis . scary !

Normal sis. Saya dari dari awal tau pregnant takda alahan lansung sampi sekarang. Cergas macam biasa je. Dulu kadang boleh terlupa "eh aku ni ngandung lah". 😂🤪

Normal sis. Saya pun takde alahan masa pregnant. Rasa mcm tk pregnant kadang2 tu sbb rasa mcm biasa je. Now dah 30 weeks. Lagi dua bulan dah nak bersalin 🙂☺️

Insya-Allah normal, lain org lain cara. sy 1st baby, langsung sihat, tak ada apa2...suami yg alah muntah2 😂 ank 2nd, baru sendiri rasa segala haha Alhamdulillah

Saya bila dpt tahu mngndung trus sikit2 selera mkn hilang😓skrng dh 6 minggu tp klau tngk mknn smua xberselera tp perut lapar..sblm tahu pregnant mkn ok je😅