Tahi Baby 4 bulan

Normal ke tahi baby 4 bulan liat mcm ni? Susu similac total comfort..sebelum ni ok..dh masuk 4 bulan tiba2 mcm ni..baby meneran sikit..

Tahi Baby 4 bulan
2 Balas

anak minum susu tu awk cairkan sukatan ke? anak saya pun mcm ni, before cairkan sukatan dia sembelit, after that saya cairkan sukatan, berat nya before nk keluar poo biasa dia akan keluar keras dulu baru yg cair. and anak meragam sbb susu dicairkan and dia tk kenyang. cuba tukar susu. Alhamdulillah anak saya pakai snowbrand milk, smbelit tkde, tk meragam sbb tkde cairkan sukatan, tidur pun nyenyak, yg penting berat dia naik 1kg setiap bulan. graf pun cntik

mcm sembelit..tgk balik sukatan susu yg sis bancuh..

8mo ago

Sy dah cairkan..kdg2 ok..kdg2 jd mcm ni