Tahi normal x

Minum susu anfalac a+ A.R, baby berak meneran sikit n menangis. Membuang tiap 1 hari sekali tp xbyk najis. Harini tahi ad kelabu sikit, bila minum susu ni mmg ad tahi biji cili tu. boleh teruskan susu ni ke ? Atau Sy Salah bancuhan atau susu ni xsesuai? Lahir 34w PRAmatang bulan 2. Skrg dh 3 bulan 11 hari.

Tahi normal x
2 Balas

meneran + menangis = sembelit. mungkin boleh consider tukar susu. tahi kelabu tak normal juga. tahi bayi normal mesti kuning mustard, selain tu ada masalah susu tak sesuai/susu tinggi zat besi/pemakanan ibu (baby bf)

anak awak sembelit tu cik. tahu biji tu normal. tu sisa susu doktor kk ckp tp kalau berkeetul tu sembelit. tak sesuai dgn susu tu