Badan panas

Normal ke sis klo kandungan 18 weeks, bila mlm badan terasa panas.. Bila siang ok je..

9 Balas

Kalau saya masa pregnant kuat berpeluh. Tak kira siang ke malam. Kalau kondisi puan ni mungkin puan boleh refer kepada yang pakar. Pengalaman masing masing lain-lain kan. #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Normal sis... Nnt dekat2 nk lahir.. Lgi panas... Sy kalau Pegi rumah org pon dah xmalu.. Siap cakap.. Boleh x.. Bagi kipas dekat sy.. 😂😂😂

normal, dekat nak lahir nanti lg panas. tidur depan kipas pun berpeluh. macam saya, kerja dalam ekon suhu 16 masih panas berpeluh

3y ago

Sy 36w pun pns btul. Psg Aircnd pun rasa pns lgi. 🥴

Normal sis.. Kalau dulu before preggy jenis yg tak tido aircond.. Sejuk. Tapi masa preggy, aircond mesti on..

saya dulu siang mlm panas..tapi mak saya pesan jgan mandy pkul9 mlm ke atas..xbaik utk org pregnant..

Cuaca skrg pns. Mmg mngndung ni sy rasa pns sgt. Siang mlm aircnd

nnti 30mggu keatas lagi pans...hihi...siap tido bekemban ag

3y ago

btol2...kipas psg 2 sb kt rmh xda aircond...

normal Puan, rasa nak berbogel je dalam umah.🤣

3y ago

stju sgt 😂😂😂😂

Normal. Suhu bdn ada naik turun.