Cecair jernih mcm air ada bau

Normal ke selepas bersama suami keluar, lendir jernih sy hidu ada bau2 tak sure bau mcm apa. Sy dh 38w masa besa Suami tu sy trs bangun utk cuci. Masa tu takde keluar apa2, lepas beberapa minit lepas mandi. sy rasa mcm keluar panas2 terus lap dgn tisu, sy hidu ada bau dia bkn bau keputihan atau pn air kencing. Sy confius tu air suami atau pn air ketuban leaking? #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Biasa saya dulu pun kalau suami pan*ut dalam akan keluar air suami, even dah basuh dah. Tapi sebab sis dah 38w takut tu air ketuban pulak. Jadi sis kena pantau lepas tu ada keluar air lagi tak. Kalau keluar lagi means air ketuban latu sebab air suami keluar sekali je lepas tu.

pakai pantyliner. if pantyliner awak lembab mean tu air ketuban leaking. segera ke hospital.

11mo ago

xpe awak dh cukup term. apa2 awak get ready ja. bila2 boleh bersalin😊. lagi kerap bersalin lagi cpt boleh bersalin.